loading...

مرجع خدمات اينترنتي ایران

علم و فناوري

بررسي جزئیات و قیمت گلکسی نوت ۱۰

مدیر سایت بازدید : 1314 سه شنبه 25 تیر 1398 : 21:04 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/385

به تازگی گزارش‌های متعددی منتشر شده که نشان می‌دهد قیمت گوشی پرچمدار جدید سامسونگ بسیار گران‌تر از گوشی‌های دیگر این غول کره‌ای خواهد بود.

به گزارش ایسنا، گوشی هوشمند گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ که یکی از جدیدترین پرچمداران این غول تکنولوژی کره‌ای به شمار می‌رود، قرار است در جریان برگزاری رویدادی در اوایل ماه آینده، اوت ۲۰۱۹ میلادی، معادل اواسط مرداد ماه در همان مکان میزبانی از معرفی نسل پیشین آن یعنی گلکسی نوت۹ بارکلیز سنتر نیویورک معرفی و رونمایی شود.

حالا گزارشگر وب سایت وین فیوچر پس از مصاحبه و گفتگو با خرده فروش‌های فعال در حوزه فناوری ادعا کرده است که مدل پایه گلکسی نوت ۱۰ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت در بازار اروپا حدوداً ۹۹۹ یورو یا ۱۱۲۵ دلار قیمت گذاری خواهد شد.

این در حالی است که گلکسی نوت ۱۰ پلاس با ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی حدود ۱۲۹۴ دلار قیمت خواهد داشت.

برای مقایسه می‌توان گفت گوشی پرچمدار گلکسیاس ۱۰ پلاس سامسونگ با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی در بازار اروپا با قیمت پایه هزار و ۱۰۰ دلار بفروش رفت.

اما کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که از آنجایی که به احتمال زیاد حافظه داخلی گلکسی نوت ۳ دو برابر گلکسی اس ۹ پلاس خواهد بود این گوشی پرچمدار در برابر هزینه خرید آن ارزش بسیار بیشتری خواهد داشت.

برخی دیگر از کارشناسان نیز برآورد کردند بدون شک مدل‌های ۵۱۲ گیگابایتی گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس از این هم گران‌تر خواهد بود کاربران و علاقه مندان به این محصول باید توقع مشاهده قیمت بیشتری را برای خریداریگلکسی نوت ۱۰ داشته باشند.

چندی پیش بود که کارشناسان پیش‌بینی کرده بودند که احتمالاً گلکسی نوت ۱۰ پرو قدرتمندترین و بهترین گوشی سری نوت سامسونگ خواهد بود و باتری قدرتمند برگ برنده این محصول به شمار خواهد آمد.

براساس گزارشهای قبلی منتشر شده در وب سایت زد دی نت گلکسی نوت ۱۰ قرار است در ۴ مدل مختلف با امکانات و قابلیت‌های مختلف رونمایی شود.

استخراج بيت كوين يعني چه و چگونه استخراج مي شود؟

مدیر سایت بازدید : 1768 سه شنبه 25 تیر 1398 : 20:56 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/384

رای پاسخ به این سوال که بیت‌کوین‌ها چگونه استخراج می‌شوند باید گفت استخراج ارزهای دیجیتال اینگونه است که دستگاه‌های استخراج‌کننده (ماینرها) برای حل جواب معادله‌ای که پاداش آن همان بلاک‌چین یا ارز دیجیتال است، اعداد را یکی پس از دیگری امتحان می‌کنند تا سرانجام به نتیجه درست برسند.

به گزارش ایسنا، ارزهای دیجیتال که با نام ارزهای رمزنگاری‌شده (cryptocurrency) شناخته می‌شود، ارزهایی هستند که توسط سرورها و کامپیوترهای قدرتمند ایجاد می‌شوند. این کامپیوترها و سرورها که تنظیمات خاصی لازم دارند، بر اساس قدرت پردازش، سخت‌افزار و نرم‌افزاری که دارند می‌توانند این ارزها را استخراج کنند و قدرت استخراج ارز با واحدی با نام هش ریت (Hash Rate) یا نرخ هش محاسبه می‌شود.

استخراج بیت‌کوین بی‌شباهت به استخراج طلا نیست. بیت‌کوین‌ها در طراحی پروتکل وجود دارند (مثل طلا که در معادن وجود دارد) اما هنوز قابل دسترسی نیستند (مثل طلاهایی که هنوز از دل خاک بیرون کشیده نشده‌اند). بر اساس پروتکل یا همان قوانین بیت کوین، فقط تعداد ۲۱ میلیون واحد از آن وجود خواهد داشت. استخراج‌کنندگان بیت‌کوین یا ماینرها کاری انجام می‌دهند که به وسیله آن می‌توانند به بیت‌کوین دست پیدا کنند.

ماینرها با تولید بلاک‌هایی از تراکنش‌های معتبر و اتصال آن‌ها به بلاک چین پاداش دریافت می‌کنند. یک نود در شبکه بیت‌کوین، کامپیوتر قدرتمندی است که نرم‌افزار بیت‌کوین را اجرا و با مشارکت در انتقال اطلاعات به حفظ کار شبکه بیت‌کوین کمک می‌کند. هر کسی می‌تواند با دریافت رایگان نرم‌افزار بیت کوین و اختصاص برق و فضای ذخیره‌سازی کامپیوتر خود، یک نود را اجرا کند.

بعضی از نودها شرایطی ویژه دارند که به آن‌ها نود ماینینگ (همان ماینر) می‌گویند. در ابتدای کار بیت کوین همهنودها ماینر بودند اما امروزه نودهای ماینینگ با نودهای صرفاً اعتبارسنج کمی تفاوت دارند. نودهای ماینر، تراکنش‌ها را در بلاک‌ها جمع‌آوری و سپس آن‌ها را به بلاک چین اضافه می‌کنند. اضافه کردن بلاک به بلاک‌چین مستلزم حل کردن یک معادله ریاضی پیچیده است که فقط با حدس زدن اعداد امکان‌پذیر است.

کامپیوترهای قدرتمند ماینر اعداد را یکی پس از دیگری امتحان می‌کنند تا بتوانند جواب معادله هر بلاک را به دست آورند. راهکاری به نام تابع هش این امکان را فراهم می‌کند تا بتوان خروجی را پیش‌بینی کرد؛ بنابراین ماینرها راهی جز امتحان کردن اعداد در تابع هش ندارند تا سرانجام به نتیجه درست برسند. همچنین هش ایجاد شده باید با چند صفر شروع شود که کار حدس عدد را بسیار سخت می‌کند.

این یک فرایند رقابتی است. نخستین ماینری که به جواب معادله و هش صحیح برسد، برنده می‌شود و آن را به بقیهنودها اعلام می‌کند. بلافاصله تمام ماینرها از کار روی آن بلاک خاص دست برمی‌دارند و برای بلاک بعدی دوباره رقابت از سر گرفته می‌شود. به عنوان پاداش این کار، مقداری مشخص از بیت‌کوین که توسط پروتکل تعیین شده است، به ماینر برنده تعلق می‌گیرد. ماینر همچنین تمام کارمزد تراکنش‌های یک بلاک را هم دریافت خواهد کرد.

از ملزومات استخراج ارز در روش ماینینگ، یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ با قدرت پردازش بالا (سیستم‌های قدرتمند مخصوص بازی یا کارهای گرافیکی) هم‌چنین توانایی روشن نگه‌داشتن سیستم به مدت طولانی است. هرچقدر بیش‌تر بتوانید سیستم را روشن نگه دارید و نرم‌افزار استخراج را اجرا کنید، درآمدتان بیش‌تر خواهد بود. هم‌چنین اتصال اینترنت (بدون قطعی و با پایداری بالا) مورد نیاز است و یک اتصال اینترنت معمولی که امروزه همه با آن دسترسی دارند کفایت خواهد کرد. فقط این اتصال باید پایدار باشد تا فرایند استخراج قطع و وصل نشود.

پس از فراهم کردن ملزومات، مراحل استخراج شامل ثبت‌نام و نصب نرم‌افزار از یک وب‌سایت استخراج ارز می‌شود. پس از آن نرم‌افزار را اجرا کرده و فرآیند استخراج شروع می‌شود. این نرم‌افزار بر اساس قدرت سیستم شما و بازاری که برای ارزها وجود دارد، به‌صورت خودکار شروع به استخراج بهترین ارز مناسب می‌کند.

هم‌چنین لازم است یک کیف پول برای ارز مورد نظر ایجاد شود که پس از انجام فرآیند استخراج، ارز به کیف پول منتقل شود و درنهایت این ارز دیجیتالی به ریال تبدیل شده و فروخته می‌شود.

البته باید توجه داشت به دلیل این‌که استخراج ارزهای دیجیتال با استفاده از سیستم‌های کامپیوتری نیازمند قدرت سیستم و گرافیک بالاست، این کار اگر تنها با استفاده از سیستم‌های خانگی از جمله کامپیوترها و لپ‌تاپ‌های شخصی انجام شود، چندان به‌صرفه نخواهد بود و نه تنها برق بسیار زیادی را طلب می‌کند که در صورت استفاده از برق خانگی، هزینه زیادی را به شخص استخراج‌کننده تحمیل خواهد کرد، بلکه احتمال آسیب به دستگاه و حتی سوختن آن هم وجود دارد؛ به همین دلیل است که برای این کار به سراغ دستگاه‌های ماینر می‌روند.

بیت‌کوین چیست و چه کسانی در ایران در حال استخراج آن هستند؟

مدیر سایت بازدید : 1138 یکشنبه 23 تیر 1398 : 17:36 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/382
بحث بیت‌کوین در ایران داغ است. محاسن و معایب بیت‌کوین چیست؟ آیا می‌توان بیت‌کوین را از یک "تهدید" به یک "فرصت" بدل کرد؟ یک کارشناس معتقد است که ایران قابلیت جذب سرمایه‌گذار در این حوزه را دارد.
    
به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله، تا چند سال پیش هرگاه صحبت از "جوینده"، "استخراج" و "معدن" به میان می‌آمد، ذهن به سمت طلا می‌پرید و جویندگان این فلز باارزش.

این روزها اما برای استخراج طلا  نباید حتما راه دور و درازی پشت سر گذاشت؛ برای استخراج "طلای دیجیتال" می‌توان هر جایی بود، در مدرسه، در سوله‌های بزرگ حومه شهر یا در گاوداری و واحدهای صنعتی تعطیل‌.
 
موضوع داغ این روزها در روزنامه‌ها و سایت‌های خبری ایران هم تلاش برای استخراج طلای دیجیتال یا "بیت‌کوین" یا همان ارز دیجیتال است.

بیت کوین چیست؟

احسان نوروزی، روزنامه‌نگار تکنولوژی و پژوهشگر بلاکچین در برلین، در پاسخ به این پرسش می‌گوید: «بیت کوین در حقیقت بزرگ‌ترین بانک بی‌دفتر و دستک و غیرمتمرکز جهان است به این معنی که می‌تواند تراکنش‌های مالی را بین  دو طرف، در هر جایی از دنیا انجام دهد، بدون اینکه نیازی باشد این دو نفر به هم اعتماد داشته باشند و بدون اینکه نیاز به هیچ واسطه‌ای باشد.
 
برای اولین بار است که تراکنش‌های مالی بدون نیاز به هیچ نهاد سوم یا نهاد واسطه‌ای انجام می‌شوند. بیت کوین می‌تواند به صورت بسیار موثر و بدون اختلال در شبکه این کار را تا زمانی که ماینرها تراکنش‌ها را تأیید بکنند، انجام دهد.»
 
نوروزی می‌افزاید: «آنهایی که بیت کوین‌ها را استخراج می‌کنند [ماینرها]، خون در رگ های شبکه می‌دمند، یعنی هر چه ماینرها بیشتر باشند، شبکه امن‌تر و باثبات‌تر است و با اطمینان بیشتری کار می‌کند.»

بیت‌کوین را چگونه استخراج می‌کنند؟
 
به گفته این کارشناس، بیت کوین در حقیقت الگوریتمی است که اساسش رمز نگاری است.
 
احسان نوروزی ادامه می‌دهد: «الگوریتم بیت کوین به ماینرها در برابر حل یک سری مسائل ریاضی جایزه می‌دهد. هر چه شمار بیت کوین‌های منتشرشده بیشتر شود، این مسائل ریاضی سخت تر می‌شوند؛ با توجه به اینکه رقابت بین ماینرها هم بالاتر می رود و تعداد بیشتری به عنوان استخراج کننده به شبکه می‌پیوندند، الان به توان فنی خیلی بیشتری نیاز است تا برای استخراج بیت کوین در اختیار شبکه بلاکچین قرار داد.
 
اما در سال ۲۰۰۹ این‌طور نبود؛ شاید اگر با کامپیوتر شخصی کار می‌کردید، یک فول‌نوید بیت کوین را در پس‌زمینه اجرا می‌کردید، می‌توانستید در مدت کوتاهی، بیت‌کوین ماین کنید. اما الان بیشتر طول می‌کشد، توان فنی و طبعا سرمایه گذاری بیشتری می‌خواهد.»

استخراج بیت‌کوین با برق ارزان یا مجانی

استخراج ارز دیجیتال این روزها در ایران به منبع درآمدزایی تبدیل شده که ظاهرا بخش خصوصی، دولتی و شبه‌دولتی را هم درگیر کرده است.
 
روزنامه ایران در گزارشی در این باره (۱۳ تیر) می‌نویسد: «در حال حاضر قیمت هر بیت کوین حدود ۱۱ هزار دلار است. در ایران روزانه ۱۶ میلیون دلار بیت کوین توسط کاربران ایرانی خرید و فروش می‌شود و از این نظر ایران در رتبه ۲۹ جهانی قرار دارد.»

آنچه در روزهای گذشته اما سر و صدای زیادی در باره‌ موضوع ارز دیجیتال بر پا کرده است، رشد استخراج ارز دیجیتال با بهره‌گیری از انرژی برق ارزان در ایران است که صدای مسئولان به ویژه مسئولان وزارت نیرو را درآورده است.

آنها می‌گویند تولید هر کوین معادل مصرف متعارف سالیانه ۲۴ واحد مسکونی متصل به شبکه در تهران است.
 
به گفته برخی از مسئولان در ایران، بسیاری از استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال، به صورت غیرمجاز با استفاده از تعرفه‌های برق کشاورزی، صنعتی یا خدماتی به صورت غیر مجاز در حال استخراج ارز دیجیتال هستند.
 
در گزارشی که در سایت‌های داخلی منتشر شده، شیراز و زنجان در صدر جدول استفاده‌کنندگان غیرمجاز برق برای استخراج بیت کوین قرارگرفته‌اند.
 
مدارس، سوله‌های بزرگ حومه شهر یا گاوداری‌ها و واحدهای صنعتی تعطیل‌؛ استخراج‌کنندگان بیت کوین در ایران با برق ارزان مشغول کارند!

اخبار زیادی در مورد جمع‌آوری ماینرها (دستگاه تولید ارز دیجیتال) و قطع برق اماکنی که در آنها بیت‌کوین استخراج شده، منتشر شده است.
 
سایت‌های درون ایران می‌نویسند که برق این واحدها قطع شده و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است: دو واحد در یزد و ۳۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنعتی و خصوصی در استان البرز.
 
رئیس مجلس می‌گوید استخراج بیت کوین با استفاده از برق صنعتی خلاف قانون است.

قوانین ایران در مورد بیت‌کوین چه می‌گویند؟

اما آیا ستخراج ارز دیجیتال در ایران قانونی است یا غیرقانونی؟ وضعیت قانونی این ارزها در ایران کاملاً روشن نیست. سال گذشته بانک مرکزی اعلام کرد به‌کارگیری بیت‌کوین و سایر ارزهای مجازی در تمام مراکز پولی و مالی کشور ممنوع است.
 
پیش از آن اما وزارت ارتباطات از پیاده‌سازی آزمایشی نخستین ارز دیجیتالی کشور توسط پست‌بانک و عرضه به نظام بانکی برای تأیید خبر داده و وزارت صنعت از استخراج ارز مجازی به عنوان یک صنعت نام برده بود.
 
انفعال در زمینه‌ قانون‌گذاری حوزه ارز دیجیتال و مشخص نبودن ممنوعیت یا قانونی بودن این فعالیت در ایران، موجب شده کسانی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند، به نوعی با سردرگمی روبه‌رو شوند.

نسترن محسنی، معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ایران، در اکانت اینستاگرام خود نوشته است: « در حالی‌که استخراج ارز دیجیتال از سوی برخی بزرگان، یک صنعت شناسایی می‌شود، از سوی برخی نهادها ممنوع اعلام شده و همچنان متقاضیان ورود به این حوزه در بلاتکلیفی هستند. ظاهرا هر زمان که به مباحثی که نیازمند رگولاتوری مشارکتی است می‌رسیم، بر تاخیرها افزوده می‌شود.»

سیدابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی  هم در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید مرکز ملی فضای مجازی در حال بررسی این موضوع و برگزاری جلسات مشترک با بانک مرکزی است.
 
فیروزآبادی همزمان با تأکید بر اینکه "ورود به عرصه ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین هنوز توسط مسئولان بانکی تأیید نشده‌" به مردم "توصیه" کرده است: «به‌هیچ وجه فعلاً وارد این فضا نشوند تا سیاست و مقررات خود را در این حوزه اعلام کنیم.»

بانک مرکزی هنوز موضع رسمی خود را در قبال نحوه برخورد با ارزهای دیجیتالی مشخص نکرده و گفته می‌شود پست‌بانک وظیفه‌ راه‌اندازی این ارزهای بومی را برعهده گرفته و قرار است ضوابط استفاده از آنها تا پایان شهریورماه مشخص شود.

ارزش بیت کوین کم می‌شود؟

برخی کارشناسان با توجه به افزایش تنش‌های سیاسی و اقتصادی و ضررهای ناشی از کاهش ارزش دلار، سرمایه‌گذاری روی ارزهای دیجیتال را یکی از نخستین راهکارهای سرمایه گذاران درمواجهه با این تنش‌ها می‌دانند.

احسان نوروزی معتقد است: «به عنوان یک امکان سرمایه‌گذاری جدید، بیت کوین شاید یکی از بهترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قرن ۲۱ام بوده که ارزشش از چند سنت در سال ۲۰۰۹ شروع شد و در اوج خود در اوایل ۲۰۱۸ به نزدیک  ۲۰ هزار دلار رسید.»

او از این اتفاق به عنوان "اتفاقی عجیب و غریب در تاریخ" یاد می‌کند و می‌گوید: «جالب بودن بیت کوین همین است که حباب است اما مثل هیچ حباب دیگری در تاریخ نیست.
 
حباب‌ها معمولا سیکلی دارند که می‌آیند، محبوب می‌شوند و در اوجی می‌ترکند و برای همیشه پایین می‌آیند. اما بیت کوین این سیکل را در سال‌های گذشته چندین بار تکرار کرده که ریزش می‌کند، کم‌کم ریکاور می‌کند، رویش می‌کند، دوباره به اوجی می رسد و این سیکل دوباره ادامه پیدا می‌کند.»

او در ادامه توضیحاتش و پیش‌بینی دوام موفقیت بیت‌کوین می‌گوید: « از سال ۲۰۰۹ که کار این شبکه شروع شده، هر ۱۰ دقیقه یکبار، تمام تراکنشی که در شبکه انجام می‌شود، در واحدهایی به نام بلاک ذخیره می‌شود و مجموعه این بلاک‌ها که پیشینه بلاک‌های پیشین در آن ذخیره شده را، بلاکچین می‌نامند.
 
از سال ۲۰۰۹ در هر ۱۰ دقیقه، الگوریتم بیت کوین به کسانی که در روند تعیین این تراکنش‌ها مشارکت می‌کردند یا کمک می‌کردند که این بانک غیرمتمرکز در جهان ساخته شوند، ۵۰ بیت کوین جایزه می‌داده و فرایندی هم داریم به نام نیمه‌سازی که هر ۴ سال، تعداد بیت کوین‌هایی که به عنوان پاداش به ماینرها داده می‌شود را نصف می‌کند.
 
الان این رقم به ۵ /۱۲ رسیده و چون این تعداد همواره کم می‌شود، پیش‌بینی می‌شود که در درازمدت، قیمت بیت‌کوین رو به افزایش باشد.»

آیا ایران می‌تواند از این "فرصت" استفاده کند؟

با بالاگرفتن تب استخراج ارز دیجیتال در کشور، کم نیستند مسئولانی در این کشور که معتقدند باید بیت کوین را قانونی و فعالیت در این عرصه را از یک "تهدید به فرصت" تبدیل کرد.

اسدالله قره خانی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در مصاحبه با ایسنا می‌گوید بانک مرکزی باید به این سمت برود که به افرادی که قصد تولید این ارز مجازی را دارند، مجوز بدهد تا آنها تحت نظارت سازمان‌های رسمی فعالیت خود را آغاز کنند.
 
به گفته او، با این روش و با اختصاص تعرفه ویژه برای برق مصرفی این حوزه، می‌توان از این راه برای کشور درآمدزایی کرد و "بیت کوین را با اتخاذ ساز و کار خاص، می‌تواند به یک فرصت تبدیل کرد."
 
کارشناسانی هم هستند که می‌گویند ایران با توجه به اقلیم و فضاهای "مناسبی که برای ماینینگ" دارد، باید به سمت حتی جذب سرمایه‌گذاری خارجی برود.
 

از احسان نوروزی می‌پرسیم که آیا ایران می‌تواند این "تهدید" را به "فرصت" بدل کند؟ این کارشناس می‌گوید: «اگر این‌قدر اوضاع را به بازار سیاه نمی‌کشاندند و فضا واقعا رقابتی بود، زمینه برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم می‌شد.
 
اگر ایران هوشمندانه‌تر در این زمینه برخورد می‌کرد، به این معنی که نیروگاه‌های خورشیدی و دیگر انرژی‌های تجدیدپذیر راه می‌انداخت، می‌توانست به کشوری مهم در این عرصه تبدیل شود.» 

به نظر او، مسئله فقط  استخراج بیت‌کوین نیست، این کارشناس معتقد است: «عرصه بلاکچین و تکنولوژی‌های مرتبط با آن، عرصه نوپایی است و اتفاقات زیادی در سال‌های آینده در این حوزه خواهد افتاد. 
 
به همین خاطر تربیت متخصصان و فراهم کردن امکان تعامل متخصصان با کسانی که در خارج از مرزهای ایران مشغول فعالیتند و فراهم کردن امکان ظهور و بروز یک اکوسیستم سالم اقتصادی پیرامون این ماجرا می‌تواند فرصت بزرگی برای ایران باشد همان طور که گسترش فضای استارت‌آپ‌ها می‌توانست فرصت بسیار بزرگی برای ایران باشد، ولی ما از این فرصت خیلی استفاده نکردیم.
 
ما ایران را در منطقه داریم، با این همه منابع و استعداد در زمینه‌های مختلف اما کشور پیشرو در منطقه خاورمیانه در زمینه استارت‌آپ‌ها و همین طور امنیت دیجیتال، اسراییل است نه ایران.»

چه کسی تجهیزات و سخت‌افزارهای مورد نیاز را وارد می‌کند؟

 سایت "آناج" در ایران از ضبط ۱۰۰ دستگاه ماینر در مجموعه "بنیان دیزل" تبریز خبر داده و نوشته در تصاویر منتشر شده از کارتن‌های ماینر یک نام جلب توجه می‌کند: پوریا زنوزی مطلق، فرزند یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران ایران و سهامدار چنیدن شرکت خدماتی و تولیدی و بانکی. یک مقام آگاه به این وب سایت گفته که دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال برای فرزند زنوزی ارسال شده است.

واردات دستگاه استخراج بیت کوین و تجهیزات لازم دیگر از جمله خنک‌کننده‌ها برای این منظور، در ایران ممنوع است و گفته می‌شود تمام ماینرهای موجود در بازار قاچاق هستند.
 
با توجه به این مسئله این پرسش پیش می‌آید که فعالیت در این حوزه با توجه به ناروشنی‌های قانونی، در دست چه کسانی یا سازمان‌هایی است؟

احسان نوروزی می‌گوید: «ایران ورود تجهیزات ماینینگ برای آدم‌های عادی را ممنوع کرده. برای همین تقریبا تمام دستگاه‌های ماینینگ  به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند .
 
نکته مهم دیگر این است که نهادهایی که دسترسی به برق مجانی یا ارزان صنعتی دارند، انحصار این حوزه را به دست گرفته و آن‌طور که شواهد نشان می‌دهد مصمم هستند این انحصار را حفظ کنند.
 
برای همین بیشتر این دستگاه‌ها از مجاری غیررسمی و اسکله‌های غیررسمی وارد می‌شود.»

بیت کوین با محیط زیست چه می‌کند؟

برای استخراج بیت کوین نه تنها به مصرف بالای انرژی نیاز است که به خنک‌کننده‌های عظیم یا فعالیت در محیطی با دمای پایین نیاز است چرا که در پروسه استخراج بیت کوین گرمای زیادی تولید می‌شود.
 
ایسنا می‌نویسد استخراج ارز دیجیتال ۵۰۰ مگاوات در ساعت برق مصرف می‌کند که به اندازه یک نیروگاه برق است. با توجه به مصرف عظیم انرژی برای تولید بیت‌کوین این پرسش مطرح می‌شود که خروجی مصرف این انرژی در کنار بیت کوین برای محیط زیست چیست؟
 
آیا انرژی تولید شده‌ مهارنشده و دستگاه‌هایی که از رده خارج می‌شوند و پیوسته آپدیت شده و دستگاه‌های تازه‌ای جای آنها را می‌گیرند، خطر بزرگی برای محیط زیست به شمار نمی‌روند؟

ایسنا می‌نویسد استخراج ارز دیجیتال ۵۰۰ مگاوات در ساعت برق مصرف می‌کند که به اندازه یک نیروگاه برق است
 
احسان نوروزی معتقد است: « در بحثی که پیرامون اثرات استخراج بیت کوین و مصرف برق بالا و پیامد آن برای محیط زیست هست باید گفت کسانی که طراحان این شبکه بودند یا از مبلغان بلاک چین هستند، به هر حال با ایده بسیار انقلابی برای حذف واسطه آمده‌اند و معتقدند هر جا واسطه هست، می‌شود آن را برداشت و مسئولیت آن واسطه را به کد واگذار کرد.
 
به همین خاطر خیلی از این کارشناسان معتقدند، هزینه‌ای که برای استخراج بیت کوین می‌شود، هزینه‌ای است که دنیا دارد برای یک انقلاب بزرگ تکنولوژیک می‌دهد و در مقایسه، مصرف برق بیت کوین با تمام بانک‌هایی که در سراسر جهان این همه دفتر و تشکیلات دارند و برای بقای آنها این همه هزینه می‌شود، ناچیز است.
 
در واقع بانک‌ها نهادهای واسطه‌ای هستند که فقط  مثلا ارتباطات مالی من و شما را که انجام می‌شود، تضمین می‌کنند و سود می‌برند یعنی ما به آنها اعتماد می‌کنیم و بخشی از دارایی‌های زندگی‌مان را در اختیار آنها قرار می‌دهیم و آنها همه نوع کار اقتصادی با پول به سختی درآمده ما می‌کنند و هیچ سودی به ما نمی‌رسانند. 
 
بلاک چین آمده بگوید، این عصر به سر آمده و شما می‌توانید این کار را خیلی راحت بدون واسطه انجام دهید و اگر واسطه قرار است سودی ببرد، تمامی اعضای شبکه هم باید در آن سهیم باشند.
 
در واقع آمده که با انحصار مالی در سراسر جهان مقابله کند و تازه در ابتدای راه است،  مثل اینترنت در دهه ۹۰ است و کسی نمی‌داند که چه وقت "ایر بی ان بی"ها و فیس بوک‌ها و اوبرها ظهور خواهند کرد. این مسئله را باید در باره تحولات در حوزه بلاک چین در نظر داشت.»

کوچ ماینرها به ایران، اگر...

این روزنامه‌نگار تکنولوژی و پژوهشگر بلاکچین در برلین با تمامی بحث‌هایی که درباره تهدیدهای بیت کوین در جریان است، معتقد است که ایران نباید این فرصت را از دست دهد و با سازوکارهای درست می‌تواند سود عظیمی از این راه نصیب کشور کند.
 
احسان نوروزی ادامه می‌دهد:« با تعرفه برق رسمی در ایران حتی اگر برق معمول را استفاده کنید و پول آن را بدهید، هزینه تولید هر بیت کوین در ایران ۵۵ برابر کمتر از آلمان است و این یعنی اختلاف خیلی بزرگ.
 
یعنی اگر کسی سرمایه‌گذار آلمانی باشد و بخواهد سرمایه‌گذاری کند و تجهیزاتش را به ایران ببرد، ۵۵ برابر بیشتر بازگشت سرمایه خواهد داشت.
 
این می‌تواند زمینه خیلی مناسبی برای کوچ بخش بزرگی از ماینرهای جهان از چین، سوییس یا دیگر کشورها به ایران باشد. این یعنی فرصت عظیم برای سرمایه‌گذاری و ارزآوری برای کشور.
 
اما اینکه آیا اراده انجام چنین کاری وجود دارد یا نه، احتمالا نه. چون نهادهایی که از همه چیزهای دیگر سود می‌برند، طبعا می‌خواهند از این عرصه هم فقط خودشان سود ببرند.»

برای ثبت طرح صنعتی چکار باید بکنیم؟

مدیر سایت بازدید : 1237 یکشنبه 29 مهر 1397 : 22:42 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/329

در پاسخ به این سوال اول باید بدانیم طرح صنعتی چیست؟ طرح صنعتی به شکل و ظاهر یک محصول اشاره دارد، مانند ویژگی های زیبایی شناختی که فرد آن را طراحی کرده است و می خواهد به ثبت برساند.

 

آنچه که در ثبت طرح صنعتی اهمیت زیادی دارد، نوآوری در ظاهر و فرم طرح و دیگری کاربرد عملی طرح است .

 

مراحل ثبت طرح صنعتی :

 

ثبت طرح صنعتی مستلزم ارائه اظهارنامه

مدارک هویت متقاضی و طراح

اگر طرح دو بعدی باشد 5 نمونه از طرح گرافیگی از تمامی زوایا

برای تمدید ثبت طرح صنعتی، مالك طرح صنعتي مي‌تواند با پرداخت هزينه تعیین شده توسط قانون ، درخواست تمديد اعتبار ثبت طرح صنعتي را براي دو دوره ی پنجساله متوالي ديگر بنمايد.

 

برای جستجو طرح های صنعتی ثبت شده به اداره مالکیت صنعتی بروید و استعلام طرح صنعتی را انتخاب کنید تا نتایج را به شما نشان دهد .

 

در قانون حمایت از مالکیت فکری و معنوی از حقوق مربوط به خلاقیت های فکری در زمینه های متفاوت که شامل ثبت ایده فکری ، ثبت اختراعات و طرح های صنعتی می شود دفاع شده اسن که افراد سودجو نتوانند از حق انتحصاری افراد مبتکر سوءاستفاده کنند.

 

تفاوت طرح صنعتی با اختراع چیست؟

 

در واقع طراح یک طرح صنعتی یک محصولی ارائه می دهد که از دید مصرف کننده کاربردی ،شکیل و زیبا باشد ؛ اما بر عکس در  اختراع انچه اهمیت زیادی برای مخترع دارد نهایت کسب نتیجه مورد نظر از عملکرد اختراع از نظر فنی است.

 

روش اندازه گیری سرعت نور با استفاده از هوش مصنوعی

مدیر سایت بازدید : 1634 شنبه 03 شهریور 1397 : 12:34 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/318

پژوهشگران دانشگاه "استنفورد" قصد دارند با قرار دادن هوش مصنوعی در لنز یک دوربین، سرعت نور را محاسبه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیجیتال‌ترندز، برای ابزار خودکار، دوربین مانند چشم و رایانه مانند مغز است اما اخیرا پژوهشگران "دانشگاه استنفورد" (Stanford University) آمریکا، برای فشرده تر ساختن دوربین‌های هوشمند، این دو گزینه را با هم ترکیب کرده‌اند.

گروهی از دانشجویان استنفورد، یک دوربین هوشمند ابداع کرده‌اند که برای پردازش داده‌ها، به یک رایانه بزرگ جداگانه نیازی ندارد زیرا براساس نورشناسی ساخته شده است.

در فناوری تشخیص شیء کنونی، از هوش مصنوعی در یک رایانه جداگانه استفاده می‌شود تا از میان الگوریتم‌ها، تصاویر و فیلم‌ها را برای شناسایی اشیاء نشان دهد.

به گفته پژوهشگران استنفورد، در خودروهای خودران، رایانه بزرگی برای تشخیص حضور عابر پیاده در مقابل راننده وجود دارد اما این رایانه‌ها بزرگ و اغلب کُند هستند و به انرژی بالایی نیاز دارند.

آنها به جای استفاده از فناوری متداول، هوش مصنوعی را مستقیما در رایانه قرار دادند تا سیستم‌هایی کوچکتر و سریع تر ابداع کنند. در این فناوری، هنگامی که نور از میان دوربین عبور می‌کند، داده‌ها توسط رایانه داخلی پردازش می‌شوند. رایانه نوری، داده‌های غیرضروری را تصفیه می‌کند و تعداد محاسبات لازم را کاهش می‌دهد. یک رایانه و یک حسگر مخصوص تصویربرداری نیز محاسبات باقیمانده را مدیریت می‌کنند.

اندازه‌گیری سرعت نور با استفاده از هوش مصنوعی

 

اندازه‌گیری سرعت نور با استفاده از هوش مصنوعی

نور با دوربین، نیاز دوربین به شارژ را برطرف کنند و نیروی محاسبه مورد نیاز برای تشخیص اشیا را از بین ببرند. "جولی چانگ" (Julie Chang)، دانشجوی فارغ‌التحصیل دانشگاه استنفورد و از پژوهشگران این پروژه گفت: ما در ساخت این ابزار، برخی از محاسبات ریاضی هوش مصنوعی را در نورشناسی به کار برده‌ایم.

هرچند که دانش ورای دوربین هوش مصنوعی، پیچیده است اما ممکن است نتایج، به پیشرفت‌های قابل توجهی در ابزار دارای دوربین داخلی مانند خودروهای خودران و پهپادها منجر شوند.

این پژوهش، در مجله " Nature’s Scientific Reports" به چاپ رسید.

کاربرد روش اثر مرکب برای دستیابی به موفقیت در زندگی

مدیر سایت بازدید : 2019 چهارشنبه 28 تیر 1396 : 9:02 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/220

یکی از فلسفه های اصلی موفقیت این است که میزان هوش، مهارت، تجربه و توانایی شما هیچ اهمیتی ندارد، درواقع شما باید جای خالی آنها را با تلاش زیاد یا سخت کوشی تان جبران کنید. اگر رقیب شما باهوش تر، با استعدادتر یا باتجربه تر است، فقط لازم است سه یا چهار برابر سخت کوش تر از او باشید، تا بتوانید شکستش دهید. باید توانایی گفتن «نه» را در خودتان تقویت کنید و بدانید که با همرنگ جماعت بودن هیچ موفقیتی حاصل نمی شود.

قصد داریم با کمک گرفتن از بهترین منابع مکتوب در زمینه ی موفقیت و به منظور اشاعه ی فرهنگ تلاش و خودباوری در جامعه برای رسیدن به اهداف، سلسله مقالات و راهکارهایی را بدین منظور نشر نماییم.

بر روی ادامه مطلب در زیر کلیک کنید ...

 

آخرین سیستم عامل اندروید

مدیر سایت بازدید : 1716 یکشنبه 13 فروردین 1396 : 23:00 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/190

سیستم عامل N اندروید اسفندماه سال گذشته قبل از برگزاری کنفرانس اختصاصی گوگل رونمایی شد و تیر ماه با نام اندروید نوقا به کاربران عرضه شد. بنابراین با نزدیک شدن به رویداد «آی‌او» ی گوگل در سال ۲۰۱۷ که اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود، انتظار می‌رود سیستم عامل بعدی اندروید تا آن زمان معرفی شود.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، در حالی که نسخه N اندروید در رقابتی تنگاتنگ با «نوتلا» و چند اسم دیگر «نوقا» نامیده شد، هیروشی لاکهایمر، معاون ارشد پلتفرم اندروید، کروم و گوگل پلی، در حساب رسمی توییترش گیفی از بیسکویت‌های کرمدار مشهور «Oreo» منتشر کرد.ظاهرا او به طور غیرمستقیم از نام اندروید بعدی پرده برداشت که البته این اسم و همچنین ویژگی‌هایی که برای اندروید جدید مطرح شده، هنوز از طرف مقامات گوگل رسمی نشده است.گوگل در حال توسعه نوعی فناوری به نام Copy Less است که نیاز به انجام عملیات کپی و جایگذاری محتوا بین اپلیکیشن‌های مختلف را کاهش می‌دهد و می‌تواند یکی از ویژگی‌های اضافه‌شده به اندروید جدید باشد.گوگل می‌خواهد قابلیت‌های هوشمندی را نیز به پلتفرم پیام‌رسانی خود اضافه کند که می توانند محتوای خاص را به صورت هوشمند تشخیص دهند. همچنین قرار است اشارات حرکتی جدیدی به اندروید اضافه می شود که به صورت میانبر برای برخی عملیات خاص ایفای نقش کنند.البته این خبر به هیچ وجه از طریق منابع رسمی و خود گوگل تأیید نشده است. کنفرانس I/O گوگل در تاریخ ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد و یقیناً در روز ابتدایی آن شاهد رونمایی رسمی از نسخه بعدی اندروید خواهیم بود.

نشانه هاي تشخيص هك شدن گوشي هاي هوشمند+جلوگيري از هك شدن گوشي هوشمند

مدیر سایت بازدید : 127 یکشنبه 29 اسفند 1395 : 18:43 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/172

گوشي هاي هوشمند همواره طعمه اي براي هك شدن از طرف هكرها مي باشند بخصوص كه دارندگان چنين گوشي هايي موارد ايمني را مد نظر قرار نداده و به هر اپليكيشن ناشناسي اجازه نصب و اجرا در گوشي بدهند همچنين اتصال دائمي به اينترنت نيز يكي از راههاي نفوذ و هك شدن توسط هكر ها و به سرقت رفتن اطلاعت و فايلهاي شخصي افراد است.

بر روي ادامه مطلب در زير كليك كنيد ....

 

 

ليست گوشی های آکبند ویروسی

مدیر سایت بازدید : 2251 یکشنبه 29 اسفند 1395 : 18:32 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/173

شرکت چک پوینت به تازگی اعلام کرده است که احتمالا برخی از گوشی های اندرویدی قبل از رسیدن به دست تان کاربران با نرم افزارهای مخرب آلوده شده اند. این شرکت که در کالیفرنیای آمریکا مستقر است ادعا کرده که برخی از این نرم افزارها به صورت ناخواسته بر روی گوشی کاربران نصب می شوند. چک پوینت توانسته تاکنون نام ۳۸ مدل از گوشی های مبتنی بر اندروید را که احتمالا قبل از رسیدن به دست تان کاربر تحت تاثیر این گونه نرم افزارها قرار گرفته اند، شناسایی کند.

بر روي ادامه مطلب در زير كليك كنيد ...

۱۲ نکته ضروری قبل از خرید اپل واچ

مدیر سایت بازدید : 2550 شنبه 03 مرداد 1394 : 18:33 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/64

دوست داریم این سوال‌ها را خارج از چارچوب بررسی‌های سنتی سایت‌ها و تعریف و تمجیدهای اولیه ورود این گجت به بازار؛ از افرادی که این ساعت را به دست‌شان بستند؛ بپرسیم! شاید ۱۲ نکته گفته شده در زیر بتوانند تا حدودی به این سوال‌های ذهنی ما درباره چگونگی ساعت اپل پاسخ بدهند:

درباره ما
ما یک سايت اطلاع رساني مي باشیم و هيچ گونه مسئوليتي در قبال صحت و سقم لينك هايي كه در آن درج مي شود ندارد لذا لازم است در مواردي كه نياز به استفاده از كارت هاي بانكي يا ارسال مشخصات يا مدارك باشد كاربر به شخصه از صحت و سلامت سايت مورد نظر اطمينان حاصل كند. با تشكر
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • ثبت نام صندوق مكانيزه فروش

  • آخرين خبرهاي استخدامي

  • سلامت و پزشكي

  • حقوق و دستمزد و فيش حقوقي

  • استخدام آموزش و پرورش
  • سايت ثبت نام وام ازدواج

  • پيگيري مرسوله و نامه و بسته پستي
  • امريه خدمت سربازي

  • هنر و فرهنگ

  • آخرين اخبار اجتماعي

  • ثبت نام طرح ضيافت (سلام پرس)

  • خدمات اينترنتي كدپستي
  • پيگيري كارت سوخت و سهميه بنزين

  • خدمات مربوط به كارت ملي و كارت ملي هوشمند

  • سایت ثبت اعتراض به قطع یارانه نقدی

  • دريافت فيش حقوق
  • نتايج آزمون استعدادهاي درخشان و مدارس نمونه دولتي

  • پرداخت هزینه صدور گواهی نامه فني حرفه اي

  • سایت سامانه گلستان پیام نور

  • دانستني ها

  • شرایط صدور کارت بازرگانی

  • شرایط و نحوه دریافت مستمری بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • شناسه شبای بانکی

  • ثبت نام كتابهاي درسي

  • علم و فناوري

  • انتخاب رشته

  • ليزينگ خودرو

  • قوانين چك برگشتي

  • بورس و فرابورس

  • شرايط و قوانين دريافت بيمه بيكاري

  • رزرو و خريد اينترنتي بليط قطار اتوبوس هواپيما
  • دریافت مانده حساب و موجودی کارت بانکی

  • ثبت نام براي دريافت وام ازدواج و شرايط و قوانين آن

  • تاريخ واريز يارانه

  • اخبار خريد خدمت سربازي

  • سايت سوابق تحصيلي

  • سایت مشاهده پیگیری و ثبت نام سهام عدالت

  • كارت اعتباري خريد كالاي ايراني

  • استخدام تامین اجتماعی

  • تقويم سال 1395

  • پرداخت اينترنتي قبض جريمه ماشين

  • سامانه اسكان فرهنگيان

  • پرداخت اينترنتي قبض بيمه تامين اجتماعي

  • ثبت نام کارت اعتباری خرید کالای ایرانی بانك صادرات

  • سایت جدید مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

  • بیمه بیکاری

  • داستان کوتاه

  • بيمه كارگران ساختماني

  • استعلام صورتحساب سهام عدالت با کد ملی

  • سايت سامانه آرد كشور

  • مقالات و مطالب حقوقی

  • سايت نوبت دهي بيمارستان و درمانگاه ها

  • همسريابي، صيغه و ازدواج موقت

  • واريز سود سهام عدالت

  • ثبت شماره شبا براي سهام عدالت جهت واريز سود

  • عوارض خروج از كشور

  • اينترنت رايگان، اينترنت مجاني

  • پرداخت قبض

  • ثبت و پيگيري شكايت در ديوان عدالت اداري

  • صندوق بازنشستگي كشوري

  • عیدی و حقوق کارمندان

  • وام مسكن و بانك مسكن

  • ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد

  • كارت سوخت

  • سامانه های آموزش ضمن خدمت

  • بسته حمایتی دولت

  • رهگیری استعلام منابع طبیعی سامط

  • ثبت نام طرح مسکن ملی

  • ثبت نام وام فرزندآوری
    آمار سایت
  • کل مطالب : 454
  • کل نظرات : 243
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 4462
  • آی پی امروز : 563
  • آی پی دیروز : 518
  • بازدید امروز : 3,219
  • باردید دیروز : 3,114
  • گوگل امروز : 44
  • گوگل دیروز : 82
  • بازدید هفته : 18,286
  • بازدید ماه : 68,674
  • بازدید سال : 460,958
  • بازدید کلی : 12,870,670